Kim (21 jaar), augustus 2017

Kim, 21 jaar

‘Misschien val ik eigenlijk buiten de doelgroep van Bureau Klaar, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om samen met Klaartje de sprong te wagen. Mijn problemen waren angst, onzekerheid en paniekaanvallen, en een coach vond ik minder beladen, nadat ik ooit een niet-fantastische ervaring bij een psycholoog had. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen! Mijn problemen waren vrij acuut en ik wilde er graag zo snel mogelijk iets aan doen aangezien er een grote reis zat aan te komen waar ik heel erg tegen op zag en wat mijn plezier van deze reis volledig zou ontnemen. Dankzij Klaartje heb ik in korte tijd heel veel over mijzelf geleerd en hoe ik tegen mijn angsten moet aankijken. Het is absoluut niet weg en zal nog veel meer inspanning van mezelf vereisen om er nog beter mee om te gaan. Maar door Klaartje heb ik met volle teugen van mijn reis kunnen genieten zonder één enkele paniekaanval. Maar niet alleen met mijn reis heb ik er veel aan gehad, ook heb ik veel geleerd wat mij in mijn dagelijks leven en in mijn relatie helpt.

Ik zou Bureau Klaar zeker aan anderen aanbevelen! Als je nagaat dat ik eigenlijk buiten haar doelgroep val en ze mij in zo’n korte tijd al zo enorm heeft geholpen kan ik me niet voorstellen wat voor wonderen ze kan verrichten met datgene waarin ze gespecialiseerd is.

Verder wil ik nog kwijt dat Klaartje een ontzettend fijn persoon is om mee te praten. Ze weet precies de juiste vragen te stellen en je te laten inzien hoe het ook kan. Klaartje is iemand waarbij je je snel bij op je gemak voelt en waar je volledig jezelf kan zijn, maar toch met een zeer professionele houding.’